Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Завършване на поръчка

Ние Ви предлагаме лесно и удобно пазаруване. Попълнете формуляра, необходим за изпращане на избраната стока. Информацията трябва  да бъде вярна и на български език,  за да бъде приета от електронната платформа.  Внимателно прегледайте и попълнете всички задължителни полета - изберете съответните опции. След финализирането на поръчката, на посочения електроннен адрес ще получите потвърждение и информация за поръчаните стоки.  Ние непременно ще се свържем с Вас, за да уточним реда  за доставка. Поръчката може да Ви бъде изпратена до адрес или до офис на куриерска фирма "Еконт експрес" или "Спиди". Ние сме съгласни да извършите проверка наличността и състоянието на поръчаните  от Вас продукти още в офиса на куриерската фирма или пред куриера. Независимо дали ще върнете или не, поръчания продукт, транспортните разходи за доставка се заплащат от Вас, а в обратна посока разходите се поемат от Нас, съгласно тези условия.

Заплащането на поръчаните стоки или услуги може да извършите и по банков път след допълнително уточняване с нас. Всички цени на продуктите и услугите в магазина са крайни.  Върху тях е начислено  ДДС. Плащате това, което виждате.

Поръчаните продукти  през официални почивни дни, както събота и неделя се изпълняват в първия работен ден.

Ние декларираме и гарантираме  спазването на всички изисквания за конфедициалност  съгласно  ЗЗЛД. Вашите данни и информация за покупките няма да дъдат предоставяни  по никакъв повод на трети лица.

         Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите:

Съгласно закона за защита на потребителите  Ви предоставям свободно следната информация:

 • 1. Името и адреса ни:   "Я.Ч.О.Р." ООД с  управител Бончо Колев.

 • 2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.

 • 3. Цената на стоките или услугите е посочена като крайна към Вас. /т.е. това е цената която плащате/.

 • 4. Транспортните разходи се изчисляват автоматично от интегрираната система на "Еконт" и се посочват като междинна сума -  "Цена на доставка от ...........лв. се плаща при получаването" непосредствено преди финализирането на поръчката и не се добавят към стойността на поръчания продукт /услуга/ . Посочената цена за доставка се плаща отделно при получаване на пратката на куриера или в съответния офис на Еконт или на куриера. При поръчка от сайта, всички клиенти ползват 20% отстъпка при доставка спрямо стандартните цени на куриерската фирма.

 • 5. Ние не предлагаме допълнителни контакти, освен предоставените средства за комуникация с нас, които са:

 • - Лично, на място в офиса  ни на адрес: гр. Ямбол,  ул. "Емине", N 16.,

 •  Офис в гр. ХАСКОВО, ул. "Сан Стефано" 28

 • Офис в гр. Бургас, ул. "Трайчо Китанчев" 20

 • Офис във ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ул. "Калоян" 13                                                                                          
 • - тел.: 0898522998 – цената на разговорите зависят от вашия тарифен план към оператора, който ползвате;

 • - e-mail: iachor_maistor@abv.bg

Ние НЕ ИЗИСКВАМЕ АВАНСОВО плащане на стоките.  Вие заплащате поръчаните продукти или извършени услуги в момента на тяхното получаване, с което договора за доставка  се счита за  изпълнен и от двете страни. Авансово плащане се прилага само при желание от страна на клиента да извърши плащане по банков път. В този случай Ние ви изпращаме проформа  фактура която е основание да се извърши превода. Стоката в този случай се изпраща след извършване на банковия превод от клиента. В този случай, фактурата оригинал се праща заедно с поръчаната стока или услуги.

Отказ от стоката: Вие като потребители имате право в 14 дневен срок, да се откажете от поръчаните стоки в случай , че те не са използвани и не е нарушавана цялоста на опаковката им във вида, в който е получена. При констатация на дефектен продукт ние се ангажираме той да бъде подмемен с нов, съгласно гаранционните условия  на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас средства в пълен размер, не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ.