Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Завършване на поръчка

 “Ямболска частна обущарска работилница”ООД

 iachor_maistor@abv.bg

“Ямболска частна обущарска работилница”ООД е семейна фирма с предмет на дейност производство и търговия с ортопедични обувки и пособия. Фирмата изработва обувки и средства за корекция /стелки, колани/, по индивидуална мярка. Обувките са изработени от вносни естествени кожи и хастар с високо качество. Фирмата работи с 60 цвята и около 20 основни модела обувки, като са възможни вариации спрямо проблемите на стъпалото. Изработват се като се снемат размерите на всяко ходило поотделно, подготвя се профил /калъп/ за всяко ходило поотделно, кройката на кожената част /САЯ/ се прави също поотделно. Цялостния процес на изработка е изключително ръчен /ръчна изработка/, уникален за всеки човек според размера и профила на ходилата.

Заболявания и проблеми:
* Профилактика и лечение на плоскостъпие при деца и възрастни:
* Диабетни ходила;
* Скъсявания до 20см;
* Изолиране на мазоли, рани и други деформации на ходилата;
* Halux valgus;
* Буниони и други.

Лицензирана е от „Агенция за хора с увреждания“ и има право да работи с документи от Дирекции социално подпомагане, а именно „Изработване на ортопедични обувки“.

Документация:
МОЛБА-ДЕКЛАРАЦИЯ за отпускане на целева помощ за покупка и ремонт на медицински изделия и/или помощни средства, приспособления и съоръжения.